HUKUK&POLİSİYE SPOR

KALPAR : BUNU BEKLEMİYORDUK

KALPAR : BUNU BEKLEMİYORDUK

kalparr

İŞTE BUNU BEKLEMİYORDUK
Süper Lig yolunda son haftalardaki performansıyla alkışlanan Samsunspor’un ‘ilk 2’ umutları, önceki gün ve dün alınan skorlarlarla büyük darbe aldı

Son haftalarda aldığı skorlarla Play-Off şansının büyük ölçüde artıran, ‘ilk 2’ için ise umutlanan Samsunspor, BAY geçtiği haftada rakiplerinin aldığı skorlarla şok yaşadı.
PUAN FARKLARI AÇILDI
Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş’ı deplasmanda 3-1, Balıkesirspor’da Bucaspor’u 2-0 mağlup etti. Bir başka Karadeniz temsilcisi Orduspor ise evinde ağırladığı Denizlispor’u 3 golle uğurladı. Bu skorlarla her 3 takımda ilk 2 şanslarını büyük ölçüde korudu. Dün oynanan müsabakada ise Ankaraspor, ligde zor günler geçiren 1461 Trabzon’a acımayarak sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Böylece Samsunspor’un Ankaraspor ve İstanbul Büyükşehir ile puan farkı 8’e, Orduspor ile 7’ye, Balıkesirspor ile de 6’ya çıktı.
KALPAR: İŞİMİZE BAKIYORUZ
Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, “Maç yapmadığımız haftada bu skorlar hiç de beklediğimiz gibi olmadı. Biz yinede kendi işimize bakmak zorundayız. Yara almadan önümüzdeki maçları atlatmayı hedefliyoruz. Süper Lig’e direkt çıkma umudumuz sürüyor” dedi.
KAR: DAHA ÇOK MAÇ VAR
Başkan Emin Kar ise, “Önümüzde daha çok maç var. Önemli olan bizim ne yapacağımızdır. Samsunspor zorlu lig periyodunda bugüne kadar gösterdiği performansı artırarak sürdürecektir. Rakiplerimizin durumuna ondan sonra bakacağız” diye konuştu.
kaynak : ekipgazetesi.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL