GENEL

İZMİR DESTAN YAZDI!

İZMİR DESTAN YAZDI!

izmir

MHP Lideri Bahçeli İzmir’de

MHP Lideri Devlet Bahçeli, ”Genel seçimler, büyük milletimizi tıpkı asırlar öncesinde olduğu gibi lider ülke Türkiye ülküsüne götürecek yolun başlangıcı olacaktır.Tek başına iktidarımız, Türkiye’nin yeniden ayağa kalkmasını sağlayacaktır” dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İzmir’de çoşkulu bir kalabalığa hitap etti.

MHP Lideri Bahçeli, Başbakan’ın Adıyaman’da HDP zihniyetini bölücülük yapmakla suçladığını hatırlatarak, “HDP’lilerle AKP’li bakanlar koro halinde İmralı canisinin 10 maddelik ihanet metnini okurken, Davutoğlu neredeydi, nereye saklanmıştı? Oslo’da masa kurulurken Davutoğlu nerelerde geziyordu? İmralı’ya kosterler gidip geldikçe hangi yalanı söylüyor, hangi selamı vermekle meşgul oluyordu? Davutoğlu’na Başbakan demek için bin şahit gerekecektir. Erdoğan, Davutoğlu’nu fikren ve ahlaken iğfal etmiştir” dedi.

YÜCE Kitabımız Kur’an’ı Siirt’te meydanda eline alıp siyaset aracı yapan Erdoğan’ın günahkarlıkta yeni bir terfi aldığını kaydeden Bahçeli, “Bunlar Kur’an’dan pasta yapıp yiyenlerle, ayetlerle dalga geçen iblis elçilerini koruyup kollamışlardır. Be hey gafil, milletimizin inancı tamdır, imanı bütündür. Şayet Kur’an gösterecek idiysen Papa heykelleri önünde imza atarken aklın neredeydi? Haşa, hırsızlık Müslüman’a caiz oldu da bizim mi haberimiz yoktur? İslam’la aldatanlar, Allah’la aldatanların sonu gelmiştir” diye konuştu.

BAHÇELİ, “Recep Tayyip Erdoğan tipi Başkanlık sistemi Türkiye’nin bölünmesinin reçetesidir. Demokrasinin idam fermanıdır. Tek adam diktatörlüğünün beratıdır. Hırsızlık ve yolsuzluk ruhsatıdır. Beştepe’nin ve peşinde sürüklenen AKP’nin “yeni Türkiye”den anladıkları ve murad ettikleri budur. İstedikleri ve amaçladıkları; bölünmenin, hırsızlık ve soygunun, hukuksuzluk ve zorbalığın önünün açıldığı, bu konuda Erdoğan’ın sınırsız yetkili olduğu karanlık bir Türkiye’dir. Erdoğan’ın gizli ve sinsi amaçları bunlardır” dedi.

HABERİN KAYNAĞI

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL