Yaşam

HAKAN ŞÜKÜR’E PROTESTO!

HAKAN ŞÜKÜR’E PROTESTO!

cenaze

Türk futbolunda ‘Kralların hocası’ olarak bilinen ve dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren teknik direktör Ekrem Karaberberoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Karaberberoğlu’nun cenazesine sadece eski Milli Futbolcu ve Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür katılırken Oğuz Çetin, Aykut Kocaman, Yılmaz Vural gibi isimlerin de çelenk göndermeleri dikkat çekti.

Adapazarı’nda oturan ve Hakan Şükür, Oğuz Çetin, Aykut Kocaman gibi birçok ünlü futbolcuyu yetiştiren 87 yaşındaki Ekrem Karaberberoğlu, iki gün önce aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü’nde yaşamını yitirdi.
Ekrem Karaberberoğlu’nun cenazesi bugün öğlen Adapazarı şehir merkezindeki Yenicami’ye getirildi. Cenazeye Sakarya Valisi Mustafa Büyük, eski Milli Futbolcu ve Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İlçe Belediye Başkanları ve spor camiasından bazı isimler katıldı.

Karaberberoğlu’nun cenazesi kılınan cenaze namazı sonrasında 2010 yılında Kardemir Karabükspor’u çalıştırırken vefat eden oğlu Esat Karaberberoğlu’nun Emirsultan mezarlığındaki kabrinin yanına defnedildi.
Cenazeye katılan eski Milli Futbolcu Hakan Şükür; “Sadece mesleki olarak değil, hayatta çok şey öğrendiğimiz birisiydi. Allah geride kalanlara sabır versin. Hepimiz bir gün musalla taşına gideceğimizi düşündüğümüzde biraz da ibretlik vermesi lazım. Allah geride kalanlara sabırlar versin” dedi.

Cenazeye Ekrem Karaberberoğlu’nun yetiştirdiği ünlü futbolculardan Oğuz Çetin, Aykut Kocaman, Yılmaz Vural gibi isimlerin katılmaması sadece çelenk göndermeleri dikkat çekti.

HAKAN ŞÜKÜR’E PROTESTO

Dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren teknik direktör Ekrem Karaberberoğlu’nun cenazesine katılan eski öğrencilerinden eski milli futbolcu ve bağımsız milletvekili Hakan Şükür, yanına yaklaşan bir kişinin protestosu ile karşılaştı.

Karaberberoğlu’nun kılınan cenaze namazının ardından camiiden ayrılmak isteyen Hakan Şükür’ün yanına yaklaşan bir kişi, “Başbakanımıza ve ülkemize ihanet ettiniz. Sakarya’mıza da ihanet ettiniz. Ben ülkemi seviyorum” dedi.

Bunun üzerine Hakan Şükür de, “Gerçekleri bilseniz, kimin ihanet ettiğini görürsünüz” diye cevap verdi. ulusalpost.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL