SPOR

GALATASARAY’DA TALİSCA SESLERİ!

GALATASARAY’DA TALİSCA SESLERİ!

Galatsaray Talisca transferine odaklandı!

Transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray’ın, Çin’de forma giyen Beşiktaş’ın eski oyuncusu Anderson Talisca’ya senelik 6 milyon euro teklif edeceği öğrenildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 5-0 kazanılan Antalyaspor maçının ardından yönetimle birlikte büyük planları uygulamaya koyacaklarını açıklamıştı. Onyekuru ve Leipzig’in sol beki Marcelo Saracchi’yi kiralayan sarı-kırmızılılar, orta alanda hücum gücü yüksek bir isme de yöneldi. Bu futbolcu ise Beşiktaş’ın eski yıldızı Anderson Talisca’ydı.

SENELİK 6 MİLYON EURO ALACAK
Cim-Bom, Anderson Talisca’yı kiralamayı planlıyor. Futbolcuya senelik 6 milyon euro teklif edileceği, 2022’ye kadar mukavelesi bulunan Talisca’nın da yeniden Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. Galatasaray bir dönem Beşiktaş forması giyen Ryan Babel’i de renklerine bağlamıştı. Sarı-kırmızılı yönetim, Talisca’yla birlikte takımın hücum gücünü yukarı çekmeyi planlıyor.

BABEL DEVREYE SOKULACAK
Çin Ligi’nde yabancı futbolcular için üst maaş limiti 3 milyon euro olarak belirlenmişti. Ancak Talisca gibi daha önce mukavele imzalayanlar için bu durum söz konusu değil. Sambacı, Çin’de senelik olarak 10 milyon euro civarında bir maaş alıyor. Galatasaray bu paranın 6 milyon eurosunu ödeyecek. Çin ekibi teklifi kabul ederse futbolcunun kalan maaşını verecek. Teknik Direktör Fatih Terim’in de sambacıyı çok istediği ve gerekirse devreye Hollandalı Babel’in de sokulabileceği kaydedildi.ky:turkgun.com

(Akşam)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL