SPOR

GALATASARAY SÖKTÜ ALDI!

GALATASARAY SÖKTÜ ALDI!

Galatasaray Porto’dan adeta söktü aldı!

Galatasaray 17 yaşındaki Malili forvet Sidiki Maiga’yı Florya’ya getirdi. Genç oyuncu, 21 yaş altı takımla idmanlara çıkacak.

TRT Spor’un haberine göre, geçen yıl Şili’de düzenlenen 17 yaş altı Dünya Kupası’nda Galatasaray izleme ekibinin dikkatini çeken Sidiki Maiga, Florya’ya geldi.

Forvet bölgesi ve kanatlarda forma giyebilen Sidiki Maiga, turnuvada 3 golle, Mali takımın en golcü ismiydi. Porto ile imza aşamasında sorun yaşayan Sidiki Maiga’yı yönetici Levent Nazifoğlu Florya’ya getirdi.

“Titi” lakaplı 17 yaşındaki oyuncu Galatasaray, 21 yaş altı takımıyla antrenmanlara çıkacak. Maiga’nın, 18’inci yaş gününde Galatasaray’a profesyonel imza atması bekleniyor.

BARCELONA VE REAL MADRID İZLEDİ

Şili’de düzenlenen 17 Yaş Altı Dünya Kupası’nda Mali formasıyla dikkatleri çeken Maiga’ya dünya devleri de talip olmuştu

İspanyol basını Barcelona ve Real Madrid’in genç oyuncuyu kadroya katmak için girişimlere başladığını haberlerine taşıdı. Real Bamako forması giyen Maiga turnuvadaki performansıyla Galatasaray gözlemcilerinin de dikkatini çekmeyi başarmıştı.

Forvet bölgesinde ve kanatlarda forma giyebilen Sidiki Maiga, turnuva boyunca Mali formasıyla rakip ağları 3 kez havalandırmayı başarmıştı..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL