SAMSUN&BÖLGE

Fuat Göktaş,AKP için 2019 Mahalli seçimleri hayati öneme haiz.

Fuat Göktaş,AKP için 2019 Mahalli seçimleri hayati öneme haiz.

Fuat Göktaş,AKP için 2019 Mahalli seçimleri hayati öneme haiz.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş: 2019 seçimlerinin tarihi önemi yüksek

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Ladik ve Vezirköprü İlçe Kongrelerinde yaptığı konuşmada 2019 uyarısında bulunarak, ” 2019 seçimleri ülkemizin en kritik, tarihi önemi en yüksek seçimlerinden biri” dedi.

03 Mart 2018 Cumartesi 17:15 SİYASET
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Ladik ve Vezirköprü ilçe kongrelerine katıldı. Fuat köktaş, Ladik ve Vezirköprü ilçe kongrelerinde 2019 seçimleri ile ilgili uyarılarda bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Ladik ve Vezirköprü İlçe kongrelerinde “2019 seçimleri ülkemizin en kritik, tarihi önemi en yüksek seçimlerinden biridir. Yenilenen ve güçlenen teşkilatlarımızla birlikte kollektif çalışmayı ön planda tutarak gece gündüz demeden çok çalışarak yine halkımızın da desteği ile birlikte ülkemize ve aziz milletimize olan hizmet yolculuğumuza durmaksızın devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ladik İlçe ve Vezirköprü İlçe 6. Olağan Kongreleri’nde konuşma yaparak teşkilat üyelerine seslendi.

AK Kadroların emin adımlarla hedeflerine yürüdüğünü belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş şunları dile getirdi.
“Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru için canını seve seve veren tüm kahraman şehitlerimizin mekânı cennet olsun, Ailelerine sabır ve başsağlığı, Gazilerimize de hayırlı, uzun ömürler diliyorum. Şu an görev başında olan tüm kahraman Mehmetçiğimize Rabbim den muvaffakiyetler diliyorum. Değerli yol arkadaşlarım; Bayram havasında büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz tarihi yolculuğumuzda yenilenme, tazelenme ve tecrübelerimizi paylaştığımız önemli süreçlerden bir tanesidir. Kongrelerimizde oluşan bu heyecan AK Kadroları her zamankinden daha güçlü, daha organize bir şekilde 2019’da yapılacak seçimlere hazırlamaktadır. Tüm teşkilat üyesi kardeşlerimiz artık şu gerçeği çok iyi biliyorki, 2019 seçimleri ülkemizin en kritik, tarihi önemi en yüksek seçimlerinden biri olduğunu Gücüne güç katan, sürekli kendini yenileyen AK Kadrolar , milletimizin hayır duası ve desteği ile inşallah daha uzun yıllar boyunca ülkemize hizmet etmeyi sürdürecektir. Önceliği ülkesinin ve milletinin çıkarlarını gözeten AK Parti kadroları, kalkınan ve büyüyen Türkiye için gece gündüz demeden çalışmaktadır. AK Parti iktidarları ile birlikte geçen 16 yılda ülkemiz dört kata yakın büyüdü. Bugün 900 milyar dolara doğru giden milli geliri, güçlü siyasi ve ekonomik altyapısıyla çok farklı bir yerde bulunmaktadır. Bu doğrultuda milletimize hizmet aşkını siyasetinin merkezine yerleştiren AK Parti, siz değerli yol arkadaşlarımızın üstün gayretleriyle yılmadan, yorulmadan, emin adımlarla hedeflerine doğru ilerlemektedir.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL