GÜNDEM

FEYZİOĞLU: PKK DEVLETİ HAYALİ TARİHE KARIŞTI!

FEYZİOĞLU: PKK DEVLETİ HAYALİ TARİHE KARIŞTI!

Metin Feyzioğlu,PKK Devleti hayali tarihe karıştı!

Türkiye Barolar birliği Başkanı Metin Feyzi oğlu yaptığı Basın açıklaması ile,”PKK Devleti kurma hayali Tarihe karıştı”dedi.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, “100 yıllık projeyi, 8 yıldır batının mikser kamyonlarıyla, beton fabrikalarıyla, sahada alt yapı desteğiyle, ABD’nin 60 bine yakın tırla ağır silah desteği verdiği, eğitim ve lojistik destek verdiği ve artık ete kemiğe bürünmüş, tutsan tutulacak hale gelmiş PKK devleti hayalini Türk Silahlı Kuvvetleri 8 günde yerle bir etti.” dedi.

Feyzioğlu, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde yaptığı açıklamada, gazeteciliğin sorumluluk gerektiren meslek olduğunu belirtti.

ABD Temsilciler Meclisi kararlarının tamamen gündem saptırmaya yönelik olduğunu ifade eden Feyzioğlu, “Bunun bir gündem saptırma, bir polemik yaratma ve olayları gerçeklerden, gerçek gündemden uzaklaştırma çabası olduğunu görüyorum. ABD’nin dışarıda ve içeride bir gerçek gündemden uzaklaştırma çabası var.” diye konuştu.

Feyzioğlu, kararın 30 Ekim’de alınmasının sembolik olduğunu, Mondros Mütarekesi’nin yıl dönümü nedeniyle bu tarihin seçildiğini savundu.

Barış Pınarı Harekatı’nın önemine vurgu yapan Feyzioğlu, “Türklerin Barış Pınarı Harekatı ve terörle mücadelesi, 100 sene sonra hiç vazgeçilmemiş bir projenin ete kemiğe büründüğü ve gerçekleşmek üzere olduğu bir anda tekrar hayalleri yerle bir etti. The Economist diyor bunu. Memleketimdeki Fransızlar ise Sevr’i hortlatmaya, PKK’ya karşı yürüttüğümüz topyekun mücadeleyi sözde küçümseme ve hatta karalama peşindeler. Demek ki neymiş Türkiye’nin bölgede terörle mücadelesi aslında yüz yıllık bir emperyalist fanteziyle mücadele hikayesiymiş. The Economist yazıyor.” dedi.
HABERİN KAYNAĞI

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL