SPOR

FENERBAHÇE MAÇI ALACAK GÜCE SAHİP

FENERBAHÇE MAÇI ALACAK GÜCE SAHİP

F.BAHÇE

Fenerbahçe’nin Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves, çok zorlu bir derbinin kendilerini beklediğini belirterek Beşiktaş karşılaşmasını kazanabilecek kaliteye sahip olduklarını söyledi

Beşiktaş ile çok zorlu bir maç oynayacaklarının altını çizen Alves, bu karşılaşmayı kazanabilecek kaliteye sahip olduklarını söyledi. Futbolda tahminde bulunmanın çok zor olduğunu ifade eden Meireles ise bu tarz maçlar için her zaman hazır olduğunu belirtti.

‘Kazanmamız gerekiyor’

Beşiktaş ile oynayacakları derbiyi değerlendiren Alves, “Beşiktaş derbisine çok iyi hazırlanıyoruz. Bizim için çok önemli bir maç, kazanmamız gerekiyor. Bu maçı kazanabilecek kaliteye sahip olduğumuzu düşünüyorum. Şampiyon olmak istiyorsak bundan sonraki bütün adımlarımız çok önemli. Bunun bilincindeyiz” şeklinde konuştu.

‘Egemen Korkmaz sakat’
Egemen’in son durumu hakkında da açıklamalarda bulunan Alves, “Egemen harika bir oyuncu. Şu anda bir sakatlığı var, bu süreci atlatmaya çalışıyor. Ancak F.Bahçe’de Egemen’in boşluğunu doldurabilecek önemli oyunculara sahip. Egemen çok önemli bir isim, takıma önemli katkılar yapıyor ve çok iyi bir lider. Umarım en kısa sürede sakatlığını atlatarak sahalara döner. Ancak dediğim gibi takımda onun boşluğunu doldurabilecek Bekir ve Serdar gibi oyuncular var” dedi.

Meireles hazır kıta
Futbolda tahmin yapmanın çok zor olduğunu ifade eden Meireles, “Beşiktaş maçı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Maçta elimizden gelenin en iyisini sergilemeye çalışacağız. Çok sıkı çalışıyoruz. Ancak futbol oyununda tahmin yapmak çok zor. En önemli şey çalışmak ve biz de her gün çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Diğer futbolcular gibi ben de çok çalışıyorum. Her zaman böyle maçlar için hazırım” şeklinde konuştu.HABERİN KAYNAĞI:http://www.derinalem.com/?p=11889

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL