SAMSUN&BÖLGE

Fatsa “Dolunay Aile Sağlığı Merkezi” Açıldı

Fatsa “Dolunay Aile Sağlığı Merkezi” Açıldı

Fatsa’da Dolunay Aile Sağlığı Merkezi,Yapılan Törenle Açıldı.

Yapılan törene Fatsa Kaymakamı Fatsa Belediye Başkanı ve Fatsa protokolüne ait kişiler ve vatandaşlar katıldı.Yapılan konuşmalardan sonra,Aile sağlığı merkezi vatandaşların hizmetine sunuldu.

Aile Sağlığı Merkezi açılışına Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Fatsa İlçe Yazı İşleri Müdürü Ahmet Çelik, Fatsa Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Işıl Aralan, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, FATSO Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, daire amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Aile Sağlığı Merkezinin açılış töreninde konuşma yapan Fatsa Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Işıl Aralan “Toplum Sağlığı Merkezimize bağlı Dolunay Mahallesi Aile Sağlığı Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Dolunay Mahallemizde mevcut nüfusun artması ile birlikte ikinci bir aile sağlık merkezine ihtiyaç duyuldu. Dolunay Mahallesi Mavi Evler Sitesi’nin içinde merkezimiz vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Daha hızlı kaliteli bir hizmeti vermek amaçlı bu merkezimizi açtık” dedi. Dr. Işıl Aralan’ın konuşmasının ardından Aile Sağlık Merkezi’nin açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi.

Dolunay Mahallesi 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışı ikram ile son buldu.ky:orddum.net.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL