HUKUK&POLİSİYE

ŞIRNAK CİZRE’DE SİLAHLI ÇATIŞMA !

ŞIRNAK CİZRE’DE SİLAHLI ÇATIŞMA !

pkk TERÖR

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, terör örgütü PKK’nın sözde asayiş birimi olarak bilinen Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri ile polisler arasında silahlı çatışma yaşandı. Çatışma sonrası 2 terör örgütü üyesi yakalanırken, şahıslarla birlikte 1 kalaşnikof marka silah ve 10 adet el yapımı patlayıcı ele geçirildi.

YOL KESİP KİMLİK SORDULAR

Cizre’de, terör örgütü PKK’nın sözde asayiş birimi olarak bilinen YDG-H üyeleri, yol kesip kimlik sormaya devam ediyor. Yüzleri maskeli şahıslar ellerinde sopa ve patlayıcı maddelerle Nur ve Cudi mahallerinde gezip vatandaşlara para karşılığında örgütün propagandasını içeren dergileri de zorla satıyor.

SİLAHLI ÇATIŞMA

YDG-H üyeleri son olarak akşam saat 21.00 sıralarında Cudi Mahallesi Nuh Nebi Ilköğretim Okulu mevkisinde yol kesip vatandaşlara kimlik sorgusu yaptı. Yüzleri maskeli terör örgütü üyelerinin, ellerinde kalaşnikof marka silahlarla durdurduğu araçlarda kimlik kontrolü yaptığını gören polis olay yerine gitti. Polislerin geldiğini gören terör örgütü üyeleri polislere ellerindeki silahlarla saldırdı. Polisin karşılık vermesi üzerine yüzleri maskeli şahıslar ara sokaklara kaçtı. Mahalle arasında yaşanan kovalamacada örgüt yandaşlarından 2 kişi polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Şahısların üzerinde yapılan aramalarda 1 kalaşnikof marka silah, 10 adet el yapımı patlayıcı ve çok sayıda örgütsel malzemeler ele geçirildi.
goztepe.madamnet.com
elit.madamnet.com
kartal.madamnet.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL