SAMSUN&BÖLGE

Murat Kaçak: Dedikodu’lar Yalan’dır!

Murat Kaçak: Dedikodu’lar Yalan’dır!

 

Murat Kaçak,”adaylıktan çekildiğim yalan dır dedikodu dur” dedi.

Faysa’da bir süredir adaylıktan çekildiği dedikoduları yapılan,MHP Fatsa Belediye Başkan adayı Murat Kaçak gelişmeler üzerine bir açıklama yaptı.”adaylık tan çekildiğim yalan”diyerek siyaseten bitmiş siyaset meazarlığında olan kişileri işaret eden Kaçak,,bu gibi durumlarla daha sık karşılaşıcaklarını söyledi.

MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Murat Kaçak,konuşmasına şöyle devam etti.kamuoyunu yanıltmak maksadıyla bilinçli bir şekilde bazı dedikoduların yayılmaya çalışıldığını belirterek, tamamen asılsızdır, itibar etmeyin dedi.

Kaçak yaptığı açıklamada, “Fatsa’da bilinçli olarak, algı oluşturmak için şahsımın adaylıktan çekildiği gibi aslı astarı olmayan bilgiler dolatırılmaktadır. Bu söylemler tamamen asılsızdır ve gerçeği yansıtmamaktadır.”

Biz, arkadaşlarımız ile beraber, gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmekteyiz ve hemşehrilerimizle buluşmalarımıza devam etmekteyiz. Bu tür yalan yanlış iftiralarla vatandaşımızı yanıltmaya çalışanların maksatlarının ne olduğunu da bilmekteyiz. Aziz milletimizin bu söylemlere itibar etmemeleri rica ediyorum“dedi.

MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Murat Kaçak, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda ise şunları yazdı. “Milletimizin vicdanında ve gönlünde yer bulamayan, siyasetin çöplüğünü boylamış vasıfsız, dedikoducu, kişiliksizler aleyhimizde dedikodu yapmaya başlamışlar…

Size tavsiyem işinize bakın, Fatsalılar herkesin ne olduğunu iyi biliyor, son sözü bu Kadirşinas Millet 31 Mart’ta söyleyecektir.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL