MERMUR DÜNYASI

MİLLETVEKİLİ ÇELEBİBİ’NİN SÖZLERİ CHP VE HEDEP’E AĞIR GELDİ

MİLLETVEKİLİ ÇELEBİBİ’NİN SÖZLERİ CHP VE HEDEP’E AĞIR GELDİ

AKP İzmir Milletvekili Ali Çelebinin sözleri CHP VE HEDEP’e çok ağır geldi!

AK Parti İzmir milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin TBMM genel Kurulu’nda yaptığı konuşma CHP’li ve HEDEP’li vekilleri rahatsız etti. HEDEP Ağrı milletvekili Sırrı Sakık iki oturum ceza aldı.

AK Parti milletvekilleri, TBMM Genel Kurulunda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığının 2024 yılı bütçeleri üzerinde söz aldı.

– “DEMİRTAŞ’A SELAM ÇAKIP ŞEHİTLERİMİZİN RUHUNU SIZLATMIYORUZ”

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, TSK’nın 3 kıtada 10’dan fazla ülkede görevini başarıyla yaptığını, “düşmanlara geçmişte olduğu gibi güzel yetenekler kazandırdığını” söyleyerek, “Nasıl ki Yunan’a Kurtuluş Savaşı’nda yüzme yeteneği kazandırdık, yüzerek kaçtılar; hain teröristlere de milli roketlerimizle uçma yeteneği, ATAK’larımızla hızlı tünel kazma yeteneği, SİHA’larımızla saklambaç yeteneği kazandırmaya devam ediyoruz.” görüşünü paylaştı.

Savunma sanayinde yerli ve milli 250 ürünün 170 ülkeye ihraç edildiğine dikkati çeken Çelebi, “Kanada bize elektro optik kamera vermedi, şimdi biz dünyanın en iyisini yaptık. 80 kilometreden bir tankı görüntüleyip 20 kilometreden lazer işaretleme yapabiliyoruz. Bu arada, aramızda kalsın, o fabrika da iflas etti.” diye konuştu.HABERİN KAYNAĞI

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL