BİLİM&TEKNİK

ACER BOMBAYI PATLATTI!

ACER BOMBAYI PATLATTI!

Acer tel

Acer yeni telefonunu duyurdu. 3 SIM kartlı akıllı telefon Acer Liquid X2, pil ömrü ve performansıyla da dikkat çekecek. Birden fazla SIM kartlı telefonları ara sıra görüyorduk ancak 3 SIM kart girişi olan bir telefon görmek bizim için şaşırtıcı oldu detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz gün New York’ta duyurulan Acer Liquid X2’nin üzerinde 3 adet SIM kart takabileceğiniz yuvalar bulunuyor. Bu sayede aynı anda 3 farklı numaradan aranabiliyor, arama yapabiliyorsunuz. Ancak telefonun tek dikkat çeken özelliği bu değil. sex izle
Bu cihazda aynı zaman 4000 mAh kapasiteye sahip bir pil bulunuyor. Daha önce Lenovo K80 ile gördüğümüz 4000 mAh batarya burada tekrar gündemde. Tabii 3 SIM kart yuvası olunca bu SIM kartların şebeke erişimi pili hemen bitirir mi yoksa normalden uzun bir pil ömrü mü sunacak bilemiyoruz.

Acer Liquid X2’nin bir diğer önemli özelliği de kamerası. Ön ve arka kamera tamamen aynı. İkisi de 13 MP çözünürlüğe, geniş açıya ve f/1.8 değerine sahip. Bu sayede oldukça kaliteli öz çekimler yapabileceksiniz. Acer Liquid X2’nin ekran boyutu 5.5 inç olarak verildi. İşlemcisinin ise 64-bit mimariye sahip olan 8 çekirdekli bir işlemci olduğu dile getirildi ancak hangi marka ve model işlemci olacak henüz bilinmiyor. Farklı renk seçenekleri ve Acer Quick Flip kılıf ile Acer Liquid X2, 2015 yılının önemli akıllı telefonlarından biri olacak gibi görünüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL