SİYASET HABER'LERİ

Erhan Usta Bağımsız Aday oldu

Erhan Usta Bağımsız Aday oldu

Erhan Usta Samsun Büyükşehir Belediyesi için,Bağımsız aday olduğunu açıkladı.

Erhan Usta Bağımsız adayım dedi.Atatürk’ün Samsun’a çıktığı tarihi saat alıp kararını açıkladı.Samsun halkın dan destek istedi.

MHP’den Cumhur İttifakı ilkelerine aykırı hareket ettiği gerekçesi ile ihraç edilen Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bağımsız Adayı olduğunu ilan etti.

MHP’den Cumhur İttifakı ilkelerine aykırı hareket ettiği gerekçesi ile Disiplin Kurulu’na sevk edilen ve sonrasında partiden ihraç edilen Samsun Milletvekili Erhan Usta, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne bağımsız aday olarak katılacağını açıkladı. ATATÜRK’ÜN SAMSUN’A ÇIKTIĞI TARİHİN VURGUSU Erhan Usta’nın açıklaması saaat 19:19’da gerçekleşti. Usta’nın, Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadeleyi Başlatmak için Samsun’a çıktığı tarihi seçmesi dikkatlerden kaçmadı. İşte Erhan Usta’nın açıklaması; “Merhaba Samsun Merhaba Türkiye Aziz Hemşerilerim Değerli Vatandaşlarım Sizleri tüm kalbimle; sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bildiğiniz üzere, 26 yıl devletime ve milletime bürokrat olarak şerefle hizmet ettikten sonra, yaklaşık 4 yıl önce, sizlerin teveccühüyle Samsun Milletvekili olarak, memleketimize ve milletimize hizmet etmeye başladım. Bu süre boyunca, parti ayrımı yapmaksızın, herkesin vekili olmaya çalıştım. Milletimizin mağduriyetlerini, Samsunumuzun ve ülkemizin sorunlarını her platformda gündeme getirdim, çözüm önerilerini sundum. Her zaman sizlerin menfaatini, siyasi ikbalime tercih ettim. Her zaman doğru bildiklerimi savundum. Bunun bedelini de ödedim. Kısır siyasi çekişmelerden uzak durdum. Bana göre, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler, Samsun’un kaderini değiştirecek bir dönüm noktasıdır. Yerel seçimleri, Samsunumuzun makus talihini değiştirecek bir fırsat olarak görüyorum. İsterim ki, 31 Mart 2019 tarihinde kurulacak er meydanında, Samsun’un evlatları, Samsun’a hizmet için kıyasıya yarışsın. İstedim ki, bu adaylar hak, hukuk, adalet ve liyakat gözetilerek seçilsin. İstedim ki, Samsun halkının görüşlerine değer verilsin, Samsun’un sesine kulak verilsin. Samsunluya istemediği adaylar dayatılmasın. Bu isteklerimi dile getirirken, başıma neler gelir, bu işten zarar eder miyim demedim. Kendi konforumu düşünmedim. Sizler de eşine az rastlanır bir kadirşinaslıkla bana sahip çıktınız, destek oldunuz. Allah hepinizden razı olsun.samsunhaberci.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL