GÜNDEM

Erdoğan’dan “Naim Süleymanoğlu” Çağrısı!

Erdoğan’dan “Naim Süleymanoğlu” Çağrısı!

Erdoğan’dan “Naim Süleymanoğlu” Çağrısı!

Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonu Naim Süleymanoğlu için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. Erdoğan, efsane isim için, “Karaciğer nakliyle yaşama umudu olduğu söyleniyor. Bunu özellikle milletime duyurmak istiyorum. Kendisine geçmiş olsun temennimi dualarımızla güçlendirmek istiyorum” derken çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Naim Süleymanoğlu… paylaşan: Sozcu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Saray’da düzenlenen Polis Akademisi mezuniyet töreninde konuştu. Erdoğan, Türk sporuna adını altın harflerle yazdıran ve şu anda hayati tehlikesi olup karaciğer nakli bekleyen Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonu Naim Süleymanoğlu için çağrıda bulundu.
Erdoğan, “Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonluklarını hakkıyla almış Naim Süleymanoğlu ile ilgili bir duyurumu hatırlatmak istiyorum. Çok ciddi bir siroz ve karaciğer yetmezliği sebebiyle yoğun bakıma girdi. Ve şimdi ise yoğun bakımdan çıkıp özel bir hastanede yatıyor. Ancak bir karaciğer nakliyle yaşama umudu olduğu söyleniyor. Bunu özellikle milletime duyurmak istiyorum. Kendisine geçmiş olsun temennimizi dualarımızla güçlendirmek istiyorum.
Naim Süleymanoğlu’nu dünyada ve ülkemde sporla ilgilenenler arasında tanımayan, bilmeyen yok gibidir. Bu vesileyle Turgut Özal’a da Allah’tan rahmet diliyorum. Çünkü Naim Süleymanoğlu’nu o dönemde ülkemize kazandıran da oydu. Allah’tan şifalar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL