GENEL

ENVER YILMAZ: ŞEHİT’LERİMİZİN İNTİKAMI ALINACAK

ENVER YILMAZ: ŞEHİT’LERİMİZİN İNTİKAMI ALINACAK

Ordu büyük şehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Mesudiye terör saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamada”güvenlik güçlerimiz kısa sürede teröristlerin leşini serecek,şehitlerimizin intikamı mutlaka alınacak” diyerek”güvenlik güçlerimiz,bu yönde yoğun bir çalışma yapılıyor”dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Mesudiye ilçesinde askerlere yönelik silahlı saldırıya ilişkin, “5-6 kişi tahmin edilen ve terör eylemine karışan, PKK’lı olduğu da bilinen grubun bir an önce kökünün kazınmasıyla ilgili biz Bakanlığımızla Jandarma Genel Komutanlığı ve Başbakanlıkla gerekli görüşmeleri yaptık” dedi.

Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara hitap etti.

Mesudiye ilçesinde 3 askerin şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı saldırıya değinen Yılmaz, bugün kahraman şehitleri düzenlenen törenle memleketlerine uğurladıklarını anımsattı.

Vatanın bu şehitlere minnettar olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Fatsa komando taburundan bölgeye operasyon faaliyeti yürütmek için giden askerlerimiz, hainler tarafından maalesef şehit edildi. Ateş düştüğü yeri yakar. Allah bu acıyı kimseye göstermesin. Allah şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin.” diye konuştu.

Yılmaz, bölge halkına duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Mesudiyeli vatandaşlarımız olayın olduğu ilk andan itibaren ellerindeki silahlarla kendi çabalarıyla teröre karşı küçük bir direnişin içerisine girdi. Bu anlamda hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz. Özellikle yöre halkı, askerlerimize yemesinden içmesine, çayına çorbasına kadar her türlü ev sahipliğini en güzel şekilde yapıyor. Allah hepsinden razı olsun. Karadenizli teröre geçit vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir.”

Çevre illerden bölgeye çok sayıda takviye ekip sevk edildiğini ve operasyonun sürdüğünü dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

“5-6 kişi tahmin edilen ve terör eylemine karışan, PKK’lı olduğu da bilinen grubun bir an önce kökünün kazınmasıyla ilgili biz Bakanlığımızla Jandarma Genel Komutanlığı ve Başbakanlıkla gerekli görüşmeleri yaptık. Bölgeyi iyi bilen bir kişi olarak bu hainlerin bir koridoru kullanarak geçiş yaptığını biliyoruz ancak bölgenin coğrafi yapısı da çok zor. Özellikle bölgede orman gülü oldukça fazla. Bu nedenle saklanmaya da çok müsait bir yer. Arazi şartları hakikaten zor. Hava araçlarının yukarıdan yeteri kadar görüntü alamadığını da biliyoruz ama her şeye rağmen inşallah şehitlerimizin bu intikamını, inanıyorum ki güvenlik kuvvetlerimiz kısa süre içerisinde hainlerin leşlerini teslim almak suretiyle gösterecektir.”

Yılmaz, terörün bölge halkının huzurunu kaçırmasına asla fırsat vermeyeceklerini belirterek, bu konuda her kurumun üzerine düşen görevi yerine getirdiğini sözlerine ekledi.

Manisa escort

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL