SAMSUN&BÖLGE

DEMİRTAŞ : VATANDAŞ HERŞEYİN FARKINDA !

DEMİRTAŞ : VATANDAŞ HERŞEYİN FARKINDA !

DERMİR

Başkan Demirtaş: Halk herşeyin farkında
13 Mart 2014 / 12:05
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Çatalarmut Mahallesi seçim bürosu açılışı büyük bir coşku ile gerçekleşti.
Başkan Demirtaş, halkın yapılan hizmetlerin farkında olduğunu belirterek, “Halkımız yapılan herşeyin farkında ve bilincinde” dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferhat Günaydın ile birlikte Çatalarmut Mahallesi seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri tarafından meşalelerle karşılanan Başkan Demirtaş’a vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Başkan Demirtaş, seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada 5 yıl içinde yaptıkları çalışma ve projeler hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Tüm seçim vaatlerini gerçekleştirdiklerini belirten başkan Demirtaş, “Biz söz verdiğimiz her şeyi yerine getirdik. Yapamayacağımız hiç bir işin sözünü vermedik. Bundan sonra da vermeyeceğiz” diye konuştu.

HALKIMIZ BİLİNÇLİ

İktidar olmanın bu ülkede yasaların üstünde olmadığını vurgulayan Başkan Demirtaş, “Belediye başkanları da hizmetlerini yasalara göre yapmak zorunda. Burası muz cumhuriyeti değil. Yasaların size verdiği yetkilerde iktidar yada muhalefet diye bir şey olamaz. Kimsenin halkımızı süslü vaatlerle yada iktidarız biz bunu yaparız mantığıyla kandırmasına gerek yok. Artık halkımız her şeyin farkında ve bilincinde” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL