POLEMİK

CÜBBELİ AHMET HOCA : BUNLAR DİNDE YOK

CÜBBELİ AHMET HOCA : BUNLAR DİNDE YOK

CÜBBE
Ahmet Yesevi Sohbeti’ni bu konuya ayıran Cübbeli Ahmet Hoca herkesi uyardı ve bunlara cihat yapıyorlar diyerek destek verenler cehennemliktir dedi..

İşte o açıklama ve sohbetten bir bölüm;

“Şimdi Irak eskisinden beter oldu. Zor bir durum. Nedir belli değil. Kıyamet alameti zuhur ediyor..Ne öldüren niye öldürdüğünü biliyor ne öldürülen niye öldürüldüğünü biliyor.. Yani böyle bir iş olabilir mi? Hiç ehli sünnet geleni geçeni tarayabilir mi. Müslümanım diyen müslümanı öldürebilir mi? , bu nasıl bir oyun, bu nasıl bir dolaptır? Tutuyorlar çapulcuları onları ordu yapıyorlar.. Bilmiyoruz tabi bu işte şia’nın parmağı var diyorlar. İşte ehli sünnet böyle adamın kafasını keser, böyle yapar  Avrupayı, gavurları korkutmak için yapıyorlar yani ehli sünnetten korksunlar, şia’ya yol versinler diye böyle bir şey duyuyorum..Yani böyle bir durum var; Adamın kafasını kesmişler top oyunyorlar. Böyle birşey hangi kitapta var. Hangi kafire bile bunu yapmak revadır, hangi insana, hayvana böyle bir şey yapmak caizdir diye böyle bir kitapta var mı ya..”

Cübbeli’den IŞİD’e tepki: Bunlar namussuz, şerefsiz

NEFRETLE LANETLİYORUZ.. BÖYLE SÜNNİLİK OLMAZ..

“Bu nasıl bir rezilliktir. Böyle bir sünnilik olur mu? Biz bunları nefretle lanetliyoruz. Nefretle lanetliyoruz, bırak ehli sünnet bunlar. Müslüman olamaz.. Böyle sokakta geçeni tara, sıraya dizerek tara, yak yık.. Böyle birşey olamaz. Türbe düşmanları zaten. . Sahabe-i kiramı kabirlerinden çıkardılar. Burdan duyuyoruz, Yahudi bile olsa, Hiristiyan bile olsa vatandaş ise , sana karşı savaşmıyor, silah çekmemişse öldürürseniz cennet kokusunu alamazlar diyor Peygamber efendimiz.

Sakalı uzatmışlar, suratlarında meymenet bile yok. Gelmiş Niğde’de askerimizi öldürdü.Bi de diyo ki sevap işledim bir gavuru öldürdüm. Sen askeri polisi öldürüyorsün gavurmuş.. Hepimizin çoluk çocuğu askere gidiyor. Böyle birşey var mı? Bütün dünyayı ehli sünnete düşman etmek için büyük bir oyun ile karşı karışyayız..”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL