BİLİM&TEKNİK

Casper Bombayı Patlattı !

Casper Bombayı Patlattı !

casper
Casper Telefon’da Bombayı Patlattı !

Casper’ın yeni Telefonunun özellikleri aşağıdadır.

Bugün Basın sayfalarını karıştırırken Casperin yeni telefonunu gördük İstedikki sizlerde bu yeni telefonu inceleyin dedik.

İşlemci : 2.0 GHz. MT6592T Turbo 8 Çekirdekli
İşletim Sistemi : android Kitkat 4.4.2
Ekran : 5″ IPS HD 1080X1920 Çözünürlük
bellek : 2 GB
Dahili Hafıza : 32 GB
Kamera : 16 MP Arka Kamera, 8 MP Ön Kamera
Boyut ve Ağırlık : 144mm X 70mm X 7.3mm, 151 Gr.
Dokunmatik : Çoklu Kapasitif Dokunmatik Ekran
pil : 2350 mAh Lion
Kutu İçeriği : AC Adaptör, USB Kablosu, Mikrofonlu Kulaklık, Ekran Koruyucu Film, Ekran Temizleme Bezi, Şeffaf Koruma Kılıfı

Bildiğiniz telefonları 8’le çarpın!
VIA V8, akıllı telefonlar hakkında tüm bildiklerinizi unutturmak için geldi. Onu elinize aldığınız anda, en başından itibaren her şeyiyle farklı olduğunu anlarsınız. Göz alıcı cam tasarımı ve metal çerçevesi, yüksek teknolojisinin dışa yansıması. Biraz incelediğinizde, teknolojik üstünlükleri sizi kendisine hayran bırakmaya başlar. 8 çekirdek teknolojisiyle ilk kez tanışırsınız. Müthiş bir hız, inanılmaz bir akış… 16 MP arka, 8 MP ön kamerası, Gorilla Glass Ekranı, Yamaha 3S (Stüdyo Ses Sistemi) ve daha sayısız özelliğiyle VIA V8, bir akıllı telefondan beklentilerinizi kat kat artırmaya hazır.

Cam ve metalin mükemmel uyumu.
Yeryüzünün birbirine en çok yakışan, birbirini en güzel tamamlayan iki maddesi VIA V8 tasarımında bir araya geldi. Cam ve metal. Camın kendine özel şıklığı metalin ışığıyla buluştu. Sonucun ne kadar etkileyici olduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Ekranındaki Gorilla Glass 2 materyali sizin dokunmalarınıza hassas, dış etmenlere karşı ise dayanıklı olmasını sağlar. Ayrıca, arka yüzeyi 0.02 mm çapındaki partiküller ile daha güçlü. VIA V8’de her detayın hayatınıza bir katkısı var.
v8-1
Gerçek 8 çekirdek turbo işlemci. Her şey hızlı başlayacak. Hızlı devam edecek.
Bir akıllı telefonun yapabileceği her şeyi aynı anda ve bir anda mı istiyorsunuz? VIA V8 işte tam olarak bunun için tasarlandı. Onunla istediğiniz her şeyin, 8 ayrı çekirdeğin yarattığı sinerji sayesinde anında gerçekleştiği bambaşka bir deneyim yaşarsınız. Aynı anda, hem sosyal medyayı hem mail hesaplarınızı hem notlarınızı hem fotoğraflarınızı hem oyunlarınızı hem de telefonunuzda ne varsa hepsini kullanabilirsiniz. 8 çekirdeğin gücü işte tam bu noktada devreye girer. Tüm işlemleri inanılmaz bir hız ve akışla yaparsınız. Ayrıca, diğer işlemcilerin hız ve performansı zamanla düşerken, gerçek 8 çekirdek başladığı gibi devam eder. Son sürat!

Ön kamera 8 MP. Arka 16 MP. VIA V8’de sizi çeken bir şey var!
Adına ne derseniz deyin, selfie ya da özçekim, en güzeli sizin olacak! VIA V8’in 8 MP ön kamerasına gülümseyin, “beğenileri”, “gülücükleri”, “kalpleri” toplayın! Arka kamerası ise 16 MP Kalitesinde çeker. Gördüğünüzü, yaşadığınız anı en gerçekçi haliyle görüntülersiniz. Tüm anılar, güzel hatıralar süper net olur.

32 GB Depolama alanı. Silmeden yükleyin!
Hayat çok hızlı. Çekilecek çok fotoğraf var. Oynanacak çok oyun, dinlenecek çok şarkı, seyredilecek çok dizi, indirilecek çok program var. VIA V8’in yüksek depolama alanı sayesinde, silmeden yükleyeceksiniz. Her seçiş bir vazgeçiş olmayacak!

3S. (Stüdyo Ses Sistemi) Böyle bir ses duymadınız.
VIA V8’in ses sistemi, dünyanın en kaliteli ses sistemlerini, en iyi müzik enstrümanlarını üreten Yamaha tarafından tasarlandı. Sonuç, inanılmaz. Sanki, masanızda değil de, stüdyodasınız ve tüm enstrümanları canlı olarak dinliyorsunuz. Bu hissi yaşamak için kulaklığınızı takıp gözlerinizi kapatmanız yeterli!

5” IPS ekran. 1080p Full HD. Kısaca full artı full.
VIA V8 için oyun oynamak ciddi bir iştir. Oyun meraklıları için söyleyelim inch başına tam 441 piksel düşüyor. Bu görüntü kalitesi açısından mükemmel bir rakam. Gerçek 8 çekirdek işlemci, içindeki entegre 4 çekirdek grafik işlemcisi sayesinde oyun oynamayacaksınız, oyunu yaşayacaksınız!

ClearMotion™ Teknolojisi. Hızlı ve akıcı.
VIA V8’in 8 çekirdek işlemcisinde bulunan grafik modülü, saniyede 24-30 kare( fps) olan videoları otomatik olarak saniyede 60 kareye çevirir. Bu sayede, hızlı hareket eden objelerin görüntüsü, oyunlardaki yarış arabaları gibi, artık çok daha akıcı ve net olacak. ClearMotion™ modunu VIA V8’in menüsünden istediğiniz an açıp kapatabilirsiniz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL