SAMSUN&BÖLGE

Canik’te Milli Duruş Konferansı

Canik’te Milli Duruş Konferansı

Canik’te milli duruş Konferansı

Canik Belediyesi’nin düzenleyeceği konferansla AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Çarşamba günü Samsunlularla ‘Yerlilik ve Millilik’ konusunu paylaşacak.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Canik Belediyesi tarafından düzenlenecek “Bir Millet Diriliyor, Bir Millet Uyanıyor (Yerlilik-Millilik)” konulu konferansta Samsunlularla buluşacak. Daha önce Canik Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yeni Türkiye Yolunda’ konferansları kapsamında Samsun’a gelen Külünk, 6 Aralık Çarşamba günü saat 18.00’da Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek konferansta “Yerlilik ve Millilik” konusunu anlatacak.
SORUMLULUK ÜSTLENİYORUZ

Canik Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında şehir ve ülke adına da sorumluluklar üstlendiklerine işaret eden Belediye Başkanı Osman Genç, “Biz aynı zamanda ülkemizin içinde bulunduğu durumda sorumluluk üstlenerek vatandaşlarımızı bilgilendirme ve bilinçlendirme görevi de üstleniyoruz. Canik Belediyesi olarak daha önce düzenlediğimiz Yeni Türkiye Yolunda konferanslar serimiz çok başarılı oldu. Birçok önemli ismi halkımızla buluşturduk. Şimdi ise yeni bir sorumluluk üstlenerek ‘Bir Millet Diriliyor, Bir Millet Uyanıyor’ konusunu ele aldık” dedi.

HEDEFLERİ; MİLLETİMİZİ YOK ETMEK

Ülke ve millet olarak zor bir süreçten geçtiklerini ifade eden Başkan Genç, “Dış düşmanlar ve içteki işbirlikçileri yoğun bir gündemle varlığımızı, birliğimizi bozmaya, ilerleme yolundaki ülkemizi yavaşlatmaya hatta durdurmaya çalışıyor. 15 Temmuz darbe girişiminin bir anlamda ikinci perdesi sahneleniyor. 15 Temmuz’da başarılı olamayan hainler, ‘Kasım ayını bekleyin’ tehditleri savunuyorlardı. Şimdi o Kasım olaylarını yaşıyoruz. Mesele sadece iktidarın indirilmesi değil, milletimizin yok edilmek istenmesidir. Bu çok yönlü bir saldırıdır. Saldırı milletimize, milli varlığımıza yöneliktir. Millet olarak uyanık olmalı teyakkuzda olmalıyız. Tüm bu gerçeklerin hiç vakit kaybetmeden milletimizle paylaşılması bir zorunluluktur. Bizler konferanslarımızla bunları vatandaşlarımızla paylaşıyoruz, paylaşmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
6 ARALIK’TA CKM’DE

Belediye olarak görevlerinin sadece yol, kaldırım, bina yapmak olmadığına işaret eden Başkan Genç, “Türkiyemiz büyürken, içeride ve dışarıda Sayın Cumhurbaşkanımıza, devletimize ve milletimize yönelik gerçekleşen saldırıların nedenlerini, ayrıca neden, nasıl yerli ve milli olmamız gerektiğini halkımızın daha iyi anlamasını amaçladık. Canik Belediyesi olarak durmayacağız, anlatacağız, anlatmaya devam edeceğiz. Düzenleyeceğimiz bu konferans ile halkımızın Reza Zarrab davasının iç yüzünü, bölgemizde yaşanan gelişmeleri daha doğru kavrayacağına inanıyoruz. 6 Aralık Çarşamba günü saat 18.00’da Canik Kültür Merkezi’nde AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Sayın Metin Külünk’ün vereceği konferansımıza tüm halkımızı bekliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL