HUKUK&POLİSİYE

“CANİ KATİL” YAKALANDI!

“CANİ KATİL” YAKALANDI!

KATİL

Kars’ta kaçırılarak öldürülen 9 yaşındaki Ziya Gökalp İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi   Mert Aydın’ın katil zanlısı yakalandı. İfadesinde suçunu itiraf eden şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kars’ta öldürülen Mert Aydın’ın katil zanlısı yakalandı. Suçunu itiraf eden ismi açıklanmayan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlı hakkında gerekli açıklamayı yarın yapacağını ifade eden Kars Valisi Eyüp Tepe, güvenlik nedeniyle şahsın Erzurum’a gönderildiğini belirtti. Vali Tepe konuyla ilgili şunları söyledi:

“1 haftadır Kars gündemini meşgul eden faili bugün akşam saatlerinde yakaladık.   Tabi ki olayın adli boyutu vardı. İfadeler ve arkasından tutuklanması neticesinde hem failin güvenliği açısından hem ailesinin güvenliği açısından tutuklayıp Erzurum’a gönderdik. Şu an Erzurum’a varmıştır veya varmak üzeredir. Olayla ilgili detaylı açıklamayı yarın yapacağım. Yani bizim için tabi ki bir teselli. Yoksa çok da mutlu olduğumuzu söyleyemeyiz ama en azından Mert’in katilini bulduğumuz için teselli buluyoruz. Bilgiler bende var ama tabi ki failin ailesinin durumunu ve diğer faktörleri de dikkate alarak şu anda onlarla ilgili tedbirleri alıyoruz.   O yüzden şu an detaylı açıklama yapmak doğrusu uygun olmaz. Sabah ben her türlü detayını sizlerle paylaşacağım. Başka gözaltı yoktur.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL