GENEL

Büyükelçi Samsun’a Hayran Kaldı!

Büyükelçi Samsun’a Hayran Kaldı!

Ukrayna’nın Türkiye Büyükelçişi Samsun’a Hayran kaldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’a gelen Ukrayna Büyükelçisi Andrii Sybiha’ya Golf Kulubünü gezdirdi. Ukrayna Büyükelçisi Andrii Sybiha, Samsun’a hayran kaldığını ve her fırsatta geleceğini söyledi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, birkaç gündür çeşitli programlara katılmak üzere Samsun’da bulunan Ukrayna Büyükelçisi Andrii Sybiha ile Samsun Golf Kulübü’nde bir araya geldi.

Samsun’da istediği bir sporu yapmak isteyenin mutlaka yapacağı spor ile ilgili bir tesis bulabileceğini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun’umuzda golf sahası dahil olmak üzere 100’ün üzerinde spor tesisi var. Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın yatırımları, belediyemizin çalışmaları ile Samsun’a böyle nadide tesisleri kazandırmış olmak bizleri mutlu ediyor. Düşünebiliyor musunuz? Samsun’umuzun Bafra ilçesinde Türkiye standartlarının üstünde bir Atış Poligonumuz var. Türkiye’de sayılı tesislerden olan bu tesisimiz ciddi bir altyapıya sahip. Yüzme, atletizm, futbol, bowling, okçuluk, atıcılık, güreş ve bunun gibi onlarca spor dalını Samsun’da yapmak mümkün” diyerek Samsun’un sporda gelişmişliğini büyükelçiye anlattı.

Golf Sahasına hayran kaldığını belirten Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha ise Başkan Yılmaz’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek Samsun’a her fırsatta gelmeye çalışacağını ifade etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL