BİLİM&TEKNİK YAŞAM

BİP”DESTEKLENMESİ GEREKEN “TÜRK YILDIZI”

BİP”DESTEKLENMESİ GEREKEN “TÜRK YILDIZI”

BİP,Desteklenmesi gereken bir Türk Mesajlaşma yazılımı

BİP NEDİR! NASIL ÇALIŞIR!

BiP tüm sevdiklerinizle yeni nesil “anlık mesajlaşma” , “sesli ve görüntülü görüşme” deneyimi yaşayabileceğiniz bir uygulamadır. Resimlerinizi, videolarınızı, ses kayıtlarınızı ve mesajlarınızı hiçbir yerde olmayan eğlenceli içerikle anında ve ücretsiz gönderebilirsiniz.

BiP tüm operatör abonelerinin kullanabildiği bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır.
Daha Fazla Bilgi

DAHA FAZLASI!

Kaybolan mesaj göndermek için tek yapmanız gereken ekranın sağ üst köşesinde yer alan saat ikonuna tıklayıp, mesajınızın kaybolmasını istediğiniz saniyeyi seçmeniz.
Sohbetinizi renklendirecek CAPSler ve çıkartmaları keşfetmek için gülen surat ikonuna tıklayabilirsiniz.
Gizlilik politikasını görüntülemek için tıklayınız.

BiP uygulaması 20 Haziran 2016 tarihi itibari ile Lifecell Ventures Coöperatif U.A şirketi tarafından sunulmaya başlanmıştır.

BİP UYGULAMASINI NASIL KULLANIRIM?

Uygulamayı iki şekilde indirebilirsiniz.

BIP yazıp 2222’ye ücretsiz gönderdikten sonra, gelen linke tıklayarak veya
Appstore, Appmarket ve Google Play’den indirebilirsiniz.

İndirme gerçekleştikten sonra uygulamayı açıp telefon numaranızı girebilirsiniz. Ardından size gelen şifreyi girerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Telefon rehberinizde BiP uygulamasını indirmiş olan kullanıcıları otomatik görüp, anlık mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.

SERVİS DETAYLARI NEDİR?

BiP uygulamasını sadece iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlar ile kullanabilirsiniz.

BiP’te neler var?

Sesli ve görüntülü arama: BiP’teki tüm sevdiklerinizle internet üzerinden, yüksek kalitede sesli ve görüntülü görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Kaybolan mesaj: BiP’e özel kaybolan mesaj özelliğiyle sevdiklerinizle mesajlaşırken, mesajlarınızın belirlediğiniz süre sonunda sohbet ekranından kaybolmasını sağlayabilirsiniz.

Hiçbir yerde olmayan eğlenceli içerik: Yiğit Özgür’ün sadece BiP’e özel tasarladığı birbirinden eğlenceli çıkartmalar ile Türk usulü birçok çıkartma ve caps BiP’teki sohbetlerinizi daha renkli hale getiriyor.

Caps yaratma: BiP’ten varolan bir fotoğrafınızı kullanarak veya yeni fotoğraf çekerek kendi capsinizi yaratıp tüm sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Herkesle iletişim kurabilme: Tüm iletişiminizi BiP’e taşıyabilirsiniz! BiP’li olmayan arkadaşlarınızla da BiP’in içerisinden SMS atarak mesajlaşabilirsiniz.

Grup mesajlaşma: Birden çok arkadaşınızla aynı sohbet içerisinde mesajlaşabilirsiniz.

Konum paylaşma: Birebir veya grup mesajlaşmalarınızda bulunduğunuz konumu paylaşabilirsiniz.

BiP Her yöne arama: 23 Haziran 2016’dan itibaren BiP’e her yöne arama özelliği eklenmiştir. Her yöne arama özelliği şu anda sadece Turkcell kullanıcıları için geçerlidir. Turkcell kullanıcıları BiP ile BiP’i olmayan aboneleri Turkcell ses paketleri / tarifelerini kullanarak arayabilir. BiP üzerinden yalnızca yurt içi numaralar aranabilmektedir. BiP Her yöne aramalar sırasında uygulamanın ortalama data tüketimi 400KB/dk seviyesindedir , bu değer cihaz ve network koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Kullanılan data abonenin kullandığı internet tarifesi üzerinden ucretlenir. Yurt dışında BiP ile yapılan heryöne aramalar da yurt içi ses paket/ tarifeleri üzerinden ücretlenir. BiP ile özel servis numaraları ve acil numaralar aranamamaktadır.

NASIL İPTAL EDERİM?

BiP, abonelik gerektirmediği için iptal edilen bir servis değildir.

A….Kartal..samsunhaberci.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL