Belediye bütçesimi kullanılıyor !

Belediye bütçesimi kullanılıyor !

osman

CANİK BELEDİYESİ DESTEKLİYOR MU?
Canik Belediyesi tarafından desteklendikleri iddia edilen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin ve AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu için belediye bütçesini aday adaylarına ayırdığı iddialarından dolayı Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e olan tepkilerde arttı.

ÖZEL ŞİRKET REKLAMI
Reklam panolarına kendi özel şirketinin ismini astırarak kendi reklamını yapan Elif Coşkun Bilgin ve AK Parti eski Canik İlçe Başkanı olan Av. Yılmaz Hocaoğlu’nun seçim çalışmaları kapsamında yaptıkları harcalamarın Canik Belediyesi tarafından karşılandığı iddiaları üzerine ‘ belediye bütçesinin aday adaylarına harcama yaptığı iddiası, diğer vatandaşların hakkına gasp değilmidir?’ şeklinde tepkileri de beraberinde getirdi.

BAŞKAN GENÇ AÇIKLAMA YAPACAK MI?
Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in, Aday Adayı Yılmaz Hocaoğlu ve Elif Coşkun Bilgin için AK Parti Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop’a baskı yaptığı da yapılan iddialar arasında yerini alıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in Belediye bütçesini Aday Adaylarının harcamalarında kullandığı ve Mustafa Şentop’a baskı yaptığı iddiaları üzerine başkan Genç’in ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.
Kynak:http://www.samsunhabercisi.com/belediye-butcesini-mi-kullaniyorlar/483/

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL