GÜNDEM

Bahçeli Bayram törenine katılmadı !

Bahçeli Bayram törenine katılmadı !

bahçelim

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri çerçevesinde Anıtkabir’e ziyarette bulunan heyette yer almaması dikkat çekti.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Ankara’da Sabah saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir’i ziyareti ile başladı. Cumhurbaşkanlığı’ndaki tebrikat töreninin ardından saat 11.30’da Atatürk Kültür Merkezi’ndeki törenlere geçildi. Akşamda Erdoğan eşi ile birlikte Cumhurbaşkanlığı’nda bir resepsiyon verecek.

Anıtkabir’deki törende; Erdoğan başkanlığındaki aralarında TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yüksek yargı organlarının başkanları, Bakanlar Kurulu üyeleri, kuvvet komutanlarının da bulunduğu heyet Aslanlı Yol’dan geçerek Atatürk’ün mozolesine geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üzerinde ay yıldız bulunan çelengi Atatürk’ün mozolesine bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Bahçeli, önceki yıllarda Anıtkabir’deki törenlere katılıyordu. Bahçeli’nin bu sabah Anıtkabir’de yapılan törende yer almaması dikkat çekti. Heyetin içinde MHP yönetiminden bir isim de göze çarpmadı.ky:guncel.online

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL