SİYASET HABER'LERİ

Bahçeli: Atatürk Üzerinden Cumhuriyetle Hesaplaşmak İstiyorlar!

Bahçeli: Atatürk Üzerinden Cumhuriyetle Hesaplaşmak İstiyorlar!

Diyanet işleri Başkanına sorarım! 9 Kasım niçin seçildi?

Partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a sert sözlerle yüklendi. Erbaş’ın, 9 Kasım’da Kadir Mısıroğlu’nu ziyaret etmesini değerlendiren Bahçeli ” Kimin, nerede, kimle düşeceği bizim tartışacak konumuz değildir. Fesli provakötürü ziyaretin tarihi manidardır. Diyanet İşleri Başkanı sorarım sana, bula bula 9 Kasım’ı mı buldun? Diğer günler torbaya mı girdi?” diye çıkıştı.

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:

Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki mühimmat patlaması milletimizi kahretmiştir. Arızalı mühimmat ile ilgili olduğu belirtilmiştir. Arızalı mühimmat ile ilgili detaylar tahkikat sonrası belli olacak, ortaya çıkacaktır. Daha önce de Mehmet Saraç Kışlası’nda patlama yaşanmış, 25 askerimiz şehit olmuştu. Yeni mühimmat patlaması düşündürücüdür. Demek ki, Afyonkarahisar’dan gerekli dersler çıkarılamamıştır.

TUNCELİ’DE DONMAK SÜNGÜ TEPE’DE YANMAK…’

Mehmetlerimizin canı devlete emanettir. Vatan görevini yapan her asker bizim için çok değerlidir. Herhangi bir gevşeklik, ihmal varsa en ağır şekilde cezalandırılmalıdırlar. Süngü Tepe’de meydana gelen cephanelik patlamasının mantıklı bir izahatinin yapılmasını bekliyoruz. 7 kahramanımızın şehadetine yol açan Süngü Tepe Üs Bölgesindeki patlamada herhangi bir ihmal, atalet ve gevşeklik varsa sorumlular bulunup ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Tunceli Nazimiye’de donmak, Hakkari Süngü Tepe’de yanmak kaderimiz olmamalıdır.

BİR ÖLDÜYSEK, BİN DİRİLDİK

Bölünmemizi, birbirimizden kopuşumuzu planladılar, hangi melun tuzağı kurguladılarsa başaramadılar. Bir öldüysek, bin dirildik. Egemenlik haklarımızdan asla taviz vermedik. Ülkemizi teslim almak için her şeyden istifadenin peşindeler. Bunun için terör örgütlerini teşvik ederek, tembihleyerek vahşi emellerini diri tutuyorlar. Suskun muyuz, şuurlu muyuz buna bakıyorlar. Korkak mıyız yoksa sabırlı mı bunu analiz ediyorlar. Türk Milleti’ni tanımayanlar, hayallerini anlamayanlar mutlaka rezilliklerinde boğulacaklardır.”

TERÖRİSTLERİN DELİKLİ KURUŞ KADAR DEĞERİ YOKTUR

“Emperyalizm terör örgütlerini stratejik hedefleri için arsızca seferber ediyor. ABD, terör örgütleri ile aynı hizaya girmekten geri durmuyor, gocunmuyor. ABD 3 PKK elebaşının başına ödül koyduğunu açıklamıştır. ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi, YPG’yi terör örgütü olarak tanımadıklarını söylemiştir. Püf nokta burasıdır. Geçen hafta sormuştuk, YPG, PKK’dan nasıl ayrıştırılacaktır? ABD’nin bu planı yeni bir aldatmacadır. YPG’yi kuran, kumanda eden PKK terör örgütüdür. ABD, YPG’ye eğitim vermekte, kol kola gezmektedir. ABD ile YPG arasında Irak ve Suriye’nin paylaşılması konusunda alçak bir paslaşma vardır. Güney sınırlarımız boyunca kurulmak istenen terör devletinin faaliyeti alçakça devam etmektedir. 12 milyon ödül konulan teröristlerin delikli kuruş kadar değeri yoktur. 1 dolarlık FETÖ’cüler neyse YPG/PKK’lı teröristler aynıdır. ABD 3 PKK’lının yeri bilmeyecek midir? Eğer bilmiyorlarsa, uyduları bozulmuştur. YPG’nin tasması ABD’nin elindedir. YPG neyse PKK’da odur.

BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI’NIN SANCILARI HENÜZ GEÇMİŞ DEĞİLDİR

PKK’nın isim hakkı dolmuş, YPG’ye devredilmiş olabilir. Terör faaliyetlerinin devamı YPG üzerinden planlanıyor olabilir. İsmi ne olursa olsun Türk Milleti’ne silah doğrultmuş tüm terör örgütlerini yok etmek mübahtır. Ödül parasının sponsoru kim olacaktır? ABD, terörle arasına müdahale koymadıkça YPG demek hem PKK hem de ABD demek olacaktır. Önümüzde başka bir seçenek kalmamıştır. Trump yönetiminin karşılıklı egemenlik haklarına hürmet eden bir anlayışa dönmesi şarttır. Türkiye’yi kafeslemek için zaman ve zemin yoklamak, bunu YPG ile yapmak vahşettir, kaostur. Birinci Dünya Savaşı’nın sancıları henüz geçmiş değildir

Suriye’yi Türkiye’yi taşımaya, Türkiye’yi Irak’a çevirmeye kalkanları geri adım atmayan, kahraman bir millet beklemektedir. Fırat’ın doğusu da, batısı da tertemiz yapılmalıdır. Dünyanın kaç bucak olduğu gösterilmelidir. Terörizme karşı bir olacağız, zalime karşı dimdik duracağız. Bir kahraman ve dualı bir ecdadın ahvadıyız.Haberin kaynağı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL