GÜNDEM

“Babalar En Değerli Varlıklarımızdır”

“Babalar En Değerli Varlıklarımızdır”

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis yayınladığı mesajında, bütün babaların ‘Babalar Günü’nü kutladı. Başkan, Edis,” Babalar ailenin temel iki direğinden birisidir”dedi.

Baba olmanın, annelik gibi yüce bir duygu, umut ve güven veren bir değer olduğunu vurgulayan. Başkan Edis,“ Aile yapısının temel direği, umut ve güven veren, kol kanat geren şüphesiz ki babalarımızdır. Hayatını ailesine ve evlatlarının iyi yetişmesine, mutlu ve huzurlu olmasına adayan babalarımız, yaşımız ne olursa olsun varlığının gücünü en derinden hissettiğimizdir. Bizleri seven, güven veren, koruyan kollayan, umut veren babalarımızın değerini çok iyi bilmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm babaların Babalar Günü’nü tebrik ediyor, ebediyete intikal eden babalarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

BABA ŞİKAYET ETMEZ, YORULMAZ, BIKMAZ

Babaların ailenin temel iki direğinden birisi olduğuna hatırlatan Başkan Edis,”Babalarımız ulu bir çınar gibi ailesine kol kanat geren babaların dünyanın en yüce varlıklarından birisidir. Pazar günü Türkiye de dahil olmak üzere pek çok ülke tarafından ‘Babalar Günü’ olarak kutlanmaktadır. İnsanoğlunun dünyaya gelişine vesile olan iki değerli varlıktan birisi olan babaların değeri ölçülemeyecek kadar büyüktür. Baba çalışır, ter döker, yuvasını geçindirmek için, çoluk çocuğunun rızkını helalinden kazanmak için koşturur. Evlatlarını bağrına basar. Onların okuması, mutlu olması için didinir. Sebep-i hayatımızdır. Baba şikayet etmez, yorulmaz, bıkmaz, ‘Benden bu kadar’ demez. Daima ayaktadır, hiç yıkılmaz, hep hareket halindedir. Babalarımız aileleri için yaşarlar. Babalarımız, eli öpülecek adamlardır” diye konuştu.

HEPİMİZ BİR GÜN GÖÇÜP GİDECEĞİZ

“Bu özel günde değil babalarımızı her zaman hatırlayalım “diyen Başkan Edis, “Onları kucaklayalım, ‘seni çok seviyorum’ diyelim. Uzaktaysalar, hiç değilse bir telefon edelim. Bazılarımızın babası vefat etmiş olabilir. Babasını kaybetmiş olanlar bol bol dua etsinler, babalarına ahret saadeti, cennet hayatı dilesinler. ömür geçici. Hepimiz bir gün göçüp gideceğiz. Babamızı kaybetmenin acısı elbette kolay yatışmaz, tam olarak dinmez. Fakat mühim olan, babalarımıza layık hayırlı birer evlat olabilmektir. Pazar günü kutlanan Babalar Gününde değil, en değerli varlıklarımız olan babalarımıza her zaman sevgimizi ifade etmeliyiz ” ifadelerini kullandı.ky:dengegazetesi.com.tr

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL