SPOR

Emre Mor Nereye Gidiyor!

Emre Mor Nereye Gidiyor!

Son günlerde adı sıkça Fenerbahçe ile anılan Emre Mor için menajeri Muzzi Özcan’dan flaş açıklamalar

Emre Mor’un Türkiye der gideceği yer belli!

Fenerbahçe’ye transferi gündemde olan Borussia Dortmund’un genç yıldızı Emre Mor’un geleceği konusunda menajeri Muzzi Özcan’dan önemli açıklamalar geldi. beIN Sports’a konuşan Özcan genç yıldız için teklifler aldılarını anlatırken, “Emre şu anda Dortmund’a konsantre. Tek düşüncesi fit olmak. 25 Temmuz’a kadar kampı var. Hocası takımda uygun görmüyorsa, yeni bir adım olacak. Ama kısa vadeli bir adım olacak bu. Hocası ve Dortmund ondan çok memnunlar.” dedi.
“EMRE PROFESYONELLİĞİ YENİ ÖĞRENİYOR”
Emre Mor’un 6 ay içinde profesyonel olduğunu belirten Özcan, “Geçen sezon onun için zor geçti. Biraz pişmesi lazım. Emre de yeteneğinin farkında ve kendisi için en doğru seçimi yapmak istiyor. Kulüp, kararıyla ilgili bize bir tarih vermedi. Sadece gelen teklifleri geri çevirmeden bekletiyorlar.” diye konuştu.

“TÜRKİYE’YE GELİRSE GİDECEĞİ YER BELLİ”
19 yaşındaki oyuncusunun Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ı yakından takip ettiğini de belirten Özcan, “Eğer Dortmund ve hocası Emre’yi uygun görmezse teklifleri değerlendireceğiz. Ama eğer Türkiye’ye gelecekse, gideceği yer belli.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

0 Paylaşımlar
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL